Oversikt

Ågotnes Hotell har en kombinert sal for kurs, konferanse eller selskap. Vi tilrettelegger arrangementer av ulik størrelse og tema, på grupper opptil 50 personer. Vi serverer måltider som kombinerer ditt arrangement med gode smaksopplevelser.

Hos oss får du sentral beliggenhet på Sotra, ikke langt fra Bergen. Vi er vertskap til alle typer arrangementer. Hos oss kan du arrangere kurs, møter, julebord, bryllup, konfirmasjon, jubileum, måltider eller andre private arrangementer.

Konferanse- og selskapslokalene har egen bar og sofagruppe og ligger i nær tilknytning Public Café & Bar, samt tilgang til terrasse for frisk luft, mingling og avslapping.

måltider
måltider

Hardt arbeid kombinert med hygge fra vår side gir grunnlag for gode arrangementer og vi på Ågotnes Hotell gjør alltid vårt beste for å innfri den kvaliteten og service som dine møter krever.

Konferanse- og selskapslokalene er nyoppusset og utstyrt med moderne AV–utstyr om det skal vises presentasjoner, bilder og video som julebordsunderholdning eller som del av bryllupstaler. Det er også tavler og TV/DVD tilgjengelig. Alle lokalene og fellesarealer har gratis wi-fi.

Send oss en forespørsel

Vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud