Hva koster et hotellrom på Ågotnes hotell?

På Ågotnes Hotell er prisen for et enkelt motellrom, inkludert frokost, kun kr 995,-. Hvis du foretrekker et enkelt hotellrom med frokost inkludert, er prisen kr 1695,-.

Hvilke tilbud har hotellet i tillegg til overnatting?

Hotellet vårt er ideelt for både forretningsreisende og feriegjester, med tilgjengelige konferanserom og selskapslokaler. I tillegg tilbyr vi en komplett opplevelse med vår egen restaurant, koselige kafé og stemningsfulle bar. Dette gir våre gjester muligheten til å nyte et bredt spekter av tjenester og fasiliteter under oppholdet.

Hvor langt er det fra hotellet til Bergen sentrum?

Når du overnatter på Ågotnes Hotell på Sotra, kan du forvente en kjøretur på rundt 25 minutter til Bergen sentrum.

Hvilke tilbud finnes rundt hotellet?

Ågotnes Hotell har en gunstig beliggenhet med et variert utvalg av butikker og tjenester rett i nærheten. Du vil finne dagligvarebutikker med posttjenester, en bensinstasjon med elbil-ladepunkter, en jernvarehandel, Europris og til og med en frisørsalong i umiddelbar nærhet. Innenfor en kort spasertur på tre minutter når du også et treningssenter og et legekontor. Dette gir deg en praktisk og komfortabel opplevelse under ditt opphold.

Har hotellet tilbud om langtidsopphold for gjester eller firma?

Dersom du planlegger å bo hos oss over lengre tid eller representerer en bedrift med hyppige overnattingsbehov, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for å diskutere spesialpriser. Vi er mer enn glade for å tilby skreddersydde avtaler som passer dine behov på best mulig måte.

Er frokost inkludert i prisene?

Frokosten er alltid en del av prisen når du bor hos oss. Du kan glede deg over en deilig start på dagen med vår inkluderte frokost som gir deg energien du trenger for å utforske dagen eller håndtere forretningsmøter.

Når serveres frokost?

Vi serverer frokost fra mandag til fredag mellom kl. 06.00 og 09.00, og i helgen, lørdag og søndag, kan du nyte frokosten mellom kl. 08.00 og 10.30. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge tidspunktet som passer best for deg, enten du starter tidlig på ukedager eller ønsker å ta det litt roligere i helgen.

Hvordan booker man rom på hotellet?

For å booke et rom på Ågotnes Hotell, besøk nettsiden deres, velg datoer og antall gjester, velg romtype, fyll ut informasjonen din og fullfør betaling. Du kan også kontakte hotellet direkte via telefon eller e-post for å reservere.

Når kan du senest avbestille et opphold?

For å få nøyaktig informasjon om når du senest kan avbestille et opphold på Ågotnes Hotell på Sotra, anbefales det å besøke hotellets nettside eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post. Dette sikrer at du får den mest oppdaterte og nøyaktige informasjonen om avbestillingsvilkårene.

Når kan jeg sjekke inn?

Innsjekkingstid på Ågotnes Hotell er fra kl. 15.00.

Når må jeg sjekke ut?

Utsjekkingstiden på Ågotnes Hotell er satt til kl. 11.00. Vennligst merk deg dette tidspunktet når du planlegger din avreise.

Kan jeg lade min elbil hos dere?

I umiddelbar nærhet finner du et Elbil ladeanlegg hos Esso. Lading av elbilen din blir enkelt og praktisk under ditt opphold.

Kan jeg ta med kjæledyr/hunder?

For gjester som ønsker å ha med seg kjæledyr eller hund, påløper et ekstra gebyr på kr 400 for ekstra renhold. Dette sikrer at vi opprettholder våre høye standarder for renslighet under ditt opphold med kjæledyret ditt.

Finnes det parkering?

Vi tilbyr kostnadsfri parkering til alle våre gjester. Dette gir deg en bekvem og problemfri parkeringsopplevelse under oppholdet ditt hos oss.